Opret forbindelse til My Kaspersky

Udvid alle | Skjul alle

Når du opretter forbindelse til My Kaspersky, kan du synkronisere data mellem dine enheder. Alle enheder, der har forbindelse til My Kaspersky med den samme My Kaspersky-konto, har adgang til det samme cloud-lager. Datasynkronisering mellem enheder er ikke tilgængelig, hvis du ikke er tilsluttet My Kaspersky.

Brugen af My Kaspersky er underlagt vilkårene og betingelserne i Erklæring om databehandling med henblik på brug af webportal (Webportalerklæring). Når du opretter forbindelse til My Kaspersky, bekræfter du, at du accepterer denne erklæring.

Automatisk oprettelse af forbindelse til My Kaspersky

Kaspersky Password Manager kan automatisk oprette forbindelse til My Kaspersky, hvis du allerede har forbindelse til My Kaspersky på din computer via et af følgende programmer:

Log på med automatisk udfyldning af brugeroplysninger

Manuel oprettelse af forbindelse til My Kaspersky

Hvis du ikke har logget ind på My Kaspersky via et Kaspersky-program, kan du oprette forbindelse til My Kaspersky manuelt.

Opret forbindelse til My Kaspersky ved hjælp af din eksisterende konto

Opret forbindelse til My Kaspersky ved hjælp af Google, Facebook og Apple

Opret en My Kaspersky-konto fra programbrugerfladen

Hvis du ikke har modtaget en tekstbesked med en sikkerhedskode

Kom i gang uden at oprette forbindelse til My Kaspersky

Hvis du aldrig har brugt Kaspersky Password Manager før, kan du springe oprettelse af forbindelse til My Kaspersky over og begynde at bruge programmet direkte. Programmet vil bede dig om at oprette forbindelse til My Kaspersky fra tid til anden.

Opret en My Kaspersky-konto senere

Hvordan undgår du, at forskellige brugere får adgang til den samme boks?

Brugere af separate Windows-konti på en computer bør forbinde Kaspersky Password Manager til forskellige My Kaspersky-konti. Hvis disse brugere tilknytter den samme My Kaspersky-konto, bruger de samme lokale boks og cloud-lager. Det betyder, at de deler alle deres adgangskoder og andre følsomme data.